download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

David Grom s singlom Naj pada zdaj dež, ki predstavlja tudi izid albuma

Album Davida Groma v 12 novih pesmih prinaša mladostno svežino, odlično interpretacijo, igrivost in predrznost. Pesmi so ljubezenske tematike, iskrene in namenjene mladim.
Kot prvi singl z albuma »Veš, da mislim nate« vam predstavljamo priredbo zimzelene uspešnice, zmagovalke Slovenske popevke 1999, pesem »Naj pada zdaj dež«. Ob 15. obletnici delovanja legendarne najstniške skupine Foxy Teens, skupine ki je tako glasbeno kot emotivno zaznamovala mnoge generacije je prav Davidu Gromu pripadla posebna čast, da je kot prvi dobil priložnost zapeti in posneti priredbo te pesmi.
Album Davida Groma v 12 novih pesmih prinaša mladostno svežino, odlično interpretacijo, igrivost in predrznost. Pesmi so ljubezenske tematike, iskrene in namenjene mladim.Kot prvi singel z albuma Veš, da mislim nate vam predstavljamo priredbo zimzelene uspešnice, zmagovalke Slovenske popevke 1999, pesem Naj pada zdaj dež.


Ob 15. obletnici delovanja legendarne najstniške skupine Foxy Teens, skupine ki je tako glasbeno kot emotivno zaznamovala mnoge generacije je prav Davidu Gromu pripadla posebna čast, da je kot prvi dobil priložnost zapeti in posneti priredbo te pesmi.

DAVID GROM - Naj pada zdaj dež

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav