download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Dejan Dimec in Grega Šteharnik v singlu Naprej

Komad Naprej je četrti samostojni single Dejan Dimeca, kitarista idrijskih Kingston. Po jazzy baladi Odnesi, ki jo je odpela Lucija Štrekelj, je Dejan k sodelovanju povabil Grego Šteharnika, s katerim prav tako sodeluje pri koroškem glasbenem projektu FaušDur band. Grega je komadu dodal novo dimenzijo in barvo.
Naprej je zmes retro in modernejših zvokov, ki se kontraverzno prepletajo z energičnimi solo vložki in melanholičnom vokalom in besedilom. Struktura komada je precej nevsakdanja, na trenutke umazana in groba, pa spet čustvena in nežna.
Dejanov avtorski projekt je žanrsko povsem neobremenjen in njegovo edino vodilo je sama ljubezen do glasbe in ustvarjanja nasploh.
 
DEJAN DIMEC FEAT. GREGA ŠTEHARNIK - Naprej

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Animacijo za youtube in fotke sta spet prispevala Dobran Laznik in Simon prosenc (Apreturia), ki vedno znova presenetita z domiselnimi idejami...

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav