download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Del tuha z narečno skladbo in videospotom Zacumprano srcej

Romska glasbena skupina Del tuha, predstavlja svojo tretjo avtorsko skladbo Zacumprano srcej, za katero so pred kratkim posneli tudi videospot.
Romska glasbena skupina Del tuha (izgovorjava: déjl-túha) je posnela videospot za skladbo Zacumprano srcej. Posnet je bil na različnih lokacijah v Prekmurju, v organizaciji in produkciji ND videostudia.
 
Skupina z videospotom sicer predstavlja svojo tretjo avtorsko skladbo, z naslovom Zacumprano srcej.

DEL TUHA - Zacumprano srcej

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Avtor glasbe je Milan Ostojić, avtor aranžmaja pa Dejan Borovič. Avtor besedila v prekmurskem narečju je Feri Lainšček. Skladba je bila posneta januarja 2017, v studiu Logic Records.
 
Gre za avtentično etno skupino, katere člani prihajajo iz več vasi v Prekmurju. Sestavljajo jo: Štefan Horvat (vokal in kitara), Damjan Leandres (klaviature), Zoran Horvat (bobni) in Elvis Resnik (kontrabas in bas kitara).
 
Skupina se navezuje na tradicijo znanih prekmursko-romskih zasedb in na nastopih izvaja predvsem akustično glasbo.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav