download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Demetra Malalan ob izidu album Danes si tu s singlom Ne grem se več

V petek, 26. septebra je Demetra Malalan pred  povabljenci praznovala izid debitanskega albuma Danes si tu, na katerem so zbrane pesmi, ki jih je posnela s priznanimi slovenskimi glasbeniki.
Po predaji priznanja ob izidu albuma s strani televizijske hiše Pop TV, ki  ji ga je predala direktorica marketinga Pro Plus Darja Zajc, je Demetra predstavila dve pesmi, ki sta imata v njenem srcu posebno mesto. Ob spremljavi kitare in cajona je predstavila svojo prvo pesem Poišči me srečno ter pesem, ki nosi ime albuma Danes si tu.
 
Po nastopu je sledilo še sladko presenečenje. Posladkali smo se s čokoladno torto na kateri je Demetra upihnila švečke za 18. rojstni dan, ki ga je dopolnila že v torek, 23. septembra.
 
Glasbena pot takratne 16 letne izjemne vokalistke, se je začela pred dvemi leti, ko je očarala tako žirijo kot tudi gledalce pred televizijskimi zasloni že v avdicijski oddaji. Mnogi so ji po tem nastopu napovedali zmago, ki se je tudi uresničila.
 
Žanrsko različne pesmi na albumu predstavljajo izjemen talent mlade vokalistke.
 
V sodelovanju z Dejanom Radičevičem, ki ga je spoznala že pri snemanju oddaje X Factor in glasbenico Neisho je pripravila zdaj že uspešnici Poišči me srečno, ki jo lahko ujamete tudi v televizijskem oglasu slovenske trgovske znamke, ter  Malo fantazije. Za slednjo pesem je posnela romantično obarvan videospot, ki tudi na Youtube beleži zavidljivo število ogledov. Za Demetro je bila to prva izkušnja pri ustvarjanju videospota, ta dan pa je bil izziv za vse prisotne na snemanju, saj je bil ravno ta dan najbolj mrzel zimski dan.
 
Pri ustvarjanju tretje pesmi se ji je ponudila nova izjemna priložnost, saj jo je k sodelovanju povabil tudi v svetovnem merilu priznani skladatelj Rok Golob. Z glasbeniki, ki so sestavljali VIP band in smo jih lahko vsako soboto spremljali v oddaji Vip in Pero šov, je nastala čutna balada Magic, za katero so posneli pravljičen video.
 
Radovednost do raziskovanja Demetrinega glasu nas je gnala še naprej in ni dolgo trajalo, ko smo k sodelovanju povabili ekipo producenta Damjana Jovića. Želeli smo slišati Demetrin glas še v r’n'b ritmih. Prva pesem V mislih s tabo je presenetila mnoge, ki so Demetro slišali le v baladah. Zanimalo nas je nadaljevanje zgodbe. Točno na dan, ki je obeležil dve leti od zmage na X Factorju, je Demetra izdala pesem in ponovila uspešno sodelovanje z Jovičem, Danes si tu. Na dan predstavitve albuma je izšel še zadnji singel, s katerim demetra zaključuje dvoletno ustvarjanja Ne grem se več.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav