download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Den7el in Martina Mravinec prinašata čutno in energično Love Game

Den7el oziroma Denis Honsić je 23-letni Novomeščan, ki trenutno študira v Ljubljani. Svoj prosti čas že od nekdaj večinoma namenja glasbi in ustvarjanju. Pričelo se je že v osnovni šoli, ko je pisal predvsem besedila in produciral rap, kasneje pa je svoja obzorja razširil tudi na druge glasbene zvrsti. 
Zaradi navdušenja nad glasbeno programsko opremo ter možnostjo predvajanja svoje ter ostale glasbe večjem številu ljudi, se je našel tudi v vlogi DJ-a.  Nastopal je že v večjih in manjših klubih ter vrtel na raznih promocijskih dogodkih in si tako nabiral dragocene izkušnje, trenutno pa je tudi resident DJ v ljubljanskem KMŠ-ju, kjer ima svoje tematske noči, poimenovane Rêverie. O sebi pa pove tako: "V house glasbo sem se poglobil predvsem zaradi energije, ki jo ta žanr zajema in možnosti, da se v njej izrazim tudi na drugačen način. Navdih za ustvarjanje lastne house glasbe sem dobil od različnih svetovnih producentov kot so Hi Tack, Armand Van Helden, Erick Morillo, Daft Punk, Axwell, Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Beltek (Slo)." V živo vrti predvsem udarno plesno elektroniko od progressive do tech in deep housa. V glasbi se počuti »doma« in v njej izrazi tisti "globji jaz", ki se ga ne da videti, z Denisovo glasbo pa je to mogoče enostavno začutiti.
 
Martina Mravinec je 19-letna preprosta mlada pevka iz Črnomlja v Beli krajini, ki pa trenutno živi v Ljubljani, kjer študira. V naravi najde svojo svobodo, zato tam velikokrat nastane njena glasba. Pravi, da je odprta za različne zvrsti glasbe, če je le ta dobra. Obožuje kultne bende, kot so Beatli, Pink Floydi, Rolling Stonesi ipd. Elektronska glasba sicer ni njena prioriteta, vseeno pa v njej vidi zabavo, ki lahko vsakemu polepša dan. Svojo glasbo ocenjuje kot glasbo iz srca in iz duše, vendar se večino svojih pesmi – vsaj zaenkrat, boji predstaviti javnost. Njene sanje so, da bi nekoč s svojim bendom nastopala na velikih odrih in se s pristno avtorsko glasbo dotaknila src mnogih poslušalcev. Veliko nastopa že zdaj, med drugim tudi s skupino Ma3nas (& The band), kjer igrajo glasbo različnih žanrov. Vsekakor ne piše svojih pesmi le o ljubezni (kot je pesem Lovegame), pač pa v svojih pesmih pusti veselje ali pa težave tistega dneva, kar ji prinese popolno sprostitev. Lovegame je bil pravzaprav njena prva prava pesem, ki jo je napisala, ko se je naučila brenkati kitaro. Njen odličen in prepoznaven vokal ter pozitivna karizma vedno poskrbita, da je prevzet prav vsak njen poslušalec.
 
In kako je nastala Love Game? Denis in Martina sta se srečala v njenem domačem okolišu, Beli krajini na enem izmed nastopov, kjer se je predstavil tudi Denis. Sam pravi, da je njen glas v njem zbudil prav posebno pozornost, ki ga je pritegnila v prvo vrsto. Izmed vseh odličnih skladb, ki jih je izvajala, je v njemu poseben pečat pustila prav njena avtorska Love Game. Po nastopu je stopil do nje in ji zaupal, da se je popolnoma začutil v njenem delu in, da ta komad ne more »kar tako mimo njega«. Predlagal je, da naredi instrumental, Martina pa je kmalu privolila, saj rada sprejema nove izzive, ki jo čakajo na vsakem koraku njenega glasbenega življenja. Po Denisovem soundu in produkcijskemu izpopolnjevanju je nastal osnutek, na katerega je Martina posnela vokale. Nato je celoten izdelek pristal v Denisovih ustvarjalnih rokah, kjer je šel čez veliko različic. Minilo je kar nekaj časa, a Denis je izpopolnil celoten aranžma in se najbolje kar je lahko približal zvoku, ki je trenutno aktualen v svetu. Kasneje je pesem v njegovi domišljiji ustvarila tudi zgodbo, ki jo je hotel predstaviti v obliki videospota. Martina in ostali igralci so bili "za akcijo" in tako bodo v bližnji prihodnosti postregli z novim spotom, ki pa ima veliko globino, saj skriva zgodbo, s katero se lahko marsikdo od nas sreča v vsakdanjem življenju. 
 
V ospredju zgodbe je par, ki je nenehno na bojni nogi. Pojavi se vprašanje, ali je njuna ljubezen dovolj močna, da bi lahko premagala še tako velik oviro… A včasih se je potrebno enostavno prepustiti toku, "igrati" igro življenja in pustiti ljubezni, da nas odpelje na prav pot, saj je to tisto, kar iz človeka uspe dati tisto najboljše – srce in dušo. Ljubezni moramo le pustiti, da se nas dotakne in popelje skozi življenje. Vprašanje pa je, ali jo je par v videospotu začutil na pravi način? To boste lahko izvedeli z ogledom videospota, ki bo kmalu ugledal luč sveta.
 
DEN7EL FEAT. MARTINA MRAVINEC - Love game

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav