download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Die Hamsters ob izidu albuma s singlom Today OK

Skupina Die Hamsters je na promo koncertu v začetku julija predstavila svojo prvo #spinoffEP ploščo in njeno nosilno skladbo Today OK, s katero so navdušili v ljubljanskem Nebotičniku!
Skupina je v producentskem sodelovanju s Petrom Barošem (Zaklonišče prepeva) in Rokom Podbevškom (Studio Metelkova - Elvis Jackson, Zaklonišče prepeva, Jararaja idr.) materializirala kolaž stilskih vplivov, ki so člane zaznamovali v njihovem dosedanjem ustvarjanju. Štiri skladbe tako predstavljajo zgoščeno zgodbo o skupini, ki se je razvila in zrasla ob preposlušavanju in preigravanju Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, The Strokes ter ostalih glasbenih skupin iz tako imenovanega indie rock glasbenega kroga.
 
Nosilni single ob izdaji plošče, za katerega so člani skupine Die Hamsters pod režisersko taktirko Tine Istenič posneli tudi videospot, je hitoidna poletna plesna skladba z optimističnim naslovom Today OK, ki govori o … sreči. Tako želeni in iskani dobrini, pa vendar z vsakim dnem bolj odtujeni… A sreči se je včasih enostavno treba prepustiti in uživati v majhnih stvareh. Če te ne poišče sama, si moramo srečne trenutke ustvariti sami! Na koncu pa seveda ne smemo pozabiti: srečo je treba deliti!
 
DIE HAMSTERS - Today OK

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Prva plošča sicer prikazuje le majhen vpogled v dosedanje ustvarjanje Die Hamsters. Tega nameravajo na veliko razprostreti s ploščo ob zaključku letošnjega leta. Do takrat pa - Viva la #spinoffEP!
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav