download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Die Hamsters z novim singlom Determination

Mlad slovenski indie rock mega pop bend, ki ustvarja samosvoj indie rock, predstavlja novi single Determination! Die Hamsters se predstavlja s svežimi in kritičnimi, a hkrati igrivo zabavnimi pogledi na svet, ki jih odraža s svojo glasbo. Njihova družbeno kritična besedila se dotikajo tudi resnejših tematik, ki jih spremlja njihova značilna igra bobnov in basa, podprtega z zvoki kitar in melodičnostjo izrazitostjo vokalistke.
Single Determination je v tem obdobju še posebej aktualen, saj govori predvsem o procesih, ki se v naši državi odvijajo že od osamosvojitve dalje, še posebej izraziti pa so v zadnjih nekaj letih. Vsi, ki imajo moč usmerjati življenje v republiki, konstantno govorijo o prihodnosti, ob tem pa ljudje vedno znova opažamo, da ne upoštevajo že storjenih napak iz bližnje preteklosti.
 
Najbolj boleče ob tem je dejstvo, da zaradi takšnih ravnanj konstantno prihaja do zastojev in vračanja v izhodišče ter vedno nove začetke – z istimi ali različni akterji, ne glede na to pa smo na koncu vsi na slabšem!
 
Zato Die Hamsters pozivajo: "think and then talk" in na koncu "if you start again, it willl never end, do not restart!"
 
DIE HAMSTERS - Determination 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav