download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Drago Mislej Mef tokrat v singlu Luzer

So dnevi za zmage in so dnevi za poraze. Vprašajte Tino. Porazi so sestavni del vsake velike zmage in če porazov ne bi bilo bi bile zmage bistveno manj sladke. Luzer je pesem o poražencu, ki mu je uspel neverjeten podvig, da je vse svoje poraze spremenil v zmago. 
Drago Mislej Mef: "Vem, da so takšni naši sosedje na zahodu in da so tudi med nami nekateri, ki slavijo svoje poraze, toda naš junak ni tak. Junak pesmi Luzer je preprost človek, eden od nas, ki nikoli ni hlepel za zmagami, rad pa je potarnal nad svojo luzersko usodo a je na koncu presenečen ugotovil, da je pravzaprav zmagovalec."
 
"Luzer je, po pesmi Najboljša leta, drugi single, ki ga izdajamo po izidu albuma in zdaj je skrajni čas, saj prihaja mesec zmag in takrat bi Luzer potegnil ta kratko. Tako pa ga k vam pošiljamo v pričakovanju aprila, najbolj luzerskega meseca, brez katerega pa leto ne bi bilo popolno. Skratka: luzerjev ni. Le včasih imamo slabe dneve." 

MEF - Luzer

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav