download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Electric Boogie in Polona Leben v singlu Čas za sanje

Čas za sanje je prvi singl štajerskega producenta, aranžerja, skladatelja in kitarista Bena Soršaka, ki se podpisuje z umetniškim imenom Electric Boogie. Kot izjemen kitarist je sodeloval z več zasedbami (Siti Hlapci, Bro, Pliš, Ritem Sekta...), pogosto pa zaigra tudi v raznih spontanih ad hoc sestavih in se zadnje čase vse močneje uveljavlja kot glasbeni aranžer in producent.
Altruistično besedilo o zvezdah, ki sijejo v nas samih in jim moramo le prisluhniti, da se prižgejo, je spisal Rok Vilčnik, eden najuspešnejših piscev besedil za slovensko pop glasbo v zadnjih letih (Severa Gjurin, Neisha, Bilbi, Papir, Patetico, Pliš...). Z vokalom se tokrat predstavlja mlada mariborska pevka Polona Leben, ki se brez problemov znajde v širokem spektru glasbenih žanrov - od rocka, hiphopa, popa, dubstepa pa vse do jazza - in je sodelovala v nekaterih pomembnejših projektih Mateta Brodarja.
 
Čas za sanje je učinkovita radijska plesna pesem, ki kmalu zasvoji s svojim eteričnim refrenom in nas neobremenjeno zaziba skozi čas. Gotovo odlična osvežitev za vse poletne radijske valove.
 
ELECTRIC BOOGIE IN POLONA LEBEN - Čas za sanje

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav