download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Eroika s priredbo skladbe Peškador

Eroika še vedno predstavlja zadnji album Življenje, čeprav so Matjaž, Metod in Aljaž v mislih že pri novemu projektu. Kar nekaj pesmi z omenjenega albuma smo že predstavili, zdaj pa je čas za novi singl. Kljub temu, da nosi na prvi pogled morsko tematiko, je pravzaprav Peškador vsakdanja tema. 
Vsekakor pa so fantje iz skupine Eroika navdušeni nad skupino Faraoni, če se spomnite, so priredili že Solinarja: "In ker je letos leto, ko Faraoni obeležujejo 45. obletnico in praznujejo tako, da polnijo dvorane po Sloveniji, je prav, da izpostavimo še pesem Peškador in čestitamo Faraonom ob izjemni glasbeni poti."
 
EROIKA - Peškador

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Nocoj pa bodo morda čestitke sprejemali tudi člani zasedbe Eroika, saj so zopet nominirani. Vikendove gonge popularnosti 2013 bodo namreč podelili zvečer v Cankarjevem domu.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav