download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Eskobars s singlom Dej povej napovedujejo izid albuma

Eskobars s singlom Dej povej napovedujejo izid albuma
Foto: Janez Volmajer
Primorci Eskobars predstavljajo novo skladbo Dej povej! Le še nekaj dni pa manjka do izida njihovega novega studijskega albuma!
Album z naslovom Ni dovolj bo v prodaji še ta mesec – izšel bo v četrtek, 17. aprila. Eskobars se ob izidu albuma odpravljajo na promocijsko turnejo po slovenskih klubih – začeli bodo na dan izida albuma, 17.4.2014, v CUK Kino Šiška v Ljubljani.
 
Najavni single albuma, skladba Dej povej je pravzaprav zanimiva žanrska fuzija, rock dance; skladba postreže z močnimi kitarskimi rifi, hkrati pa ima zelo plesen podton. In besedilo? "Predstavljajte si, da je vaš partner daleč stran in ne veste, kaj počne, kje točno je, s kom se druži. In na tej točki se vas lahko loti ljubosumje, paranoja, ki lahko vodita v ustvarjanje (napačnih) predstav. Odnos se ohladi in razpade. Ljubosumje, paranoja in napačna sklepanja je tisto, o čemer govori skladba Dej povej," o novem singlu pravijo Eskobars.
 
ESKOBARS - Dej povej 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Iz prihajajočega albuma Ni dovolj so Eskobars že predstavili nekaj skladb – Vidim ti v očeh, Ni dovolj in Hodim naprej. Skladbe, ki so vas osvojile z energijo, čistim zvokom, močnimi besedili in na kitarah baziranimi aranžmaji. In prav take bodo tudi tiste, ki jih še niste slišali. Album Ni dovolj bo zrelejši od predhodnika Eskobars, prvenca skupine.
 
Eskobars se še pred izidom albuma odpravljajo tudi na mini turnejo po sosednji Italiji, kjer se bodo predstavili z angleškimi verzijami starejših in novih skladb. In zadnje čase imajo Eskobars kar nekaj opravkov s tujino – poleg sodelovanja s Chrisom Jaggerjem (Bogdan Sojič, bobnar skupine Eskobars je Chrisa spremljal na bobnih na nekaterih njegovih kocnertih) so v letošnjem letu sodelovali tudi z Gramatikom; Gramatik je predelal njihovo skladbo Zemljin sin (oz. v angleščini Brave Men) iz prvenca Eskobars in jo umestil na svoj novoizdani album.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav