download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Eva Hren z novo skladbo Počasi

Eva Hrern z novo skladbo, ki jo je predstavila na Slovenski popevki in zanjo prejela nagrado za najboljše besedilo.

Eva je ob tem povedala: "Ta skladba mi je zlezla pod kožo že prvič, ko mi jo je Janez zaigral v njegovem studiu. Takoj mi je bila všeč kontra melodija, ki je nekaj najbolj prijaznega, kar človek lahko sliši. Melodija je padla skupaj z besedilom kot puzzle in pustila mi je prostor, da sem vmes lahko nekako "vtaknila" tudi mojo interpretacijo. V kiticah, bi rekla, da skoraj bolj govorim kot pojem, potem pa se v refrenu lahko razpojem na ves glas. Pesem je intimna, je refleksija neke davne lepe ljubezni..." Feri Lainšček, avtor nagrajenega teksta dodaja: "Pri dobri popevki so besede tako rekoč nerazdružljivo povezane z glasbo in izvedbo, zato ob nagradi za besedilo lahko rečem le, da smo tokrat vsi ustvarjalci očitno prispevali pravi delež. Evina interpretacija pa se mi zdi še posebej prepričljiva in uglašena tudi z mojimi občutenji razpoloženj, ki jih besedilo prinaša."

EVA HREN - Počasi

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav