download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Farty Animals z novim singlom in videospotom Tu in zdaj!

Uveljavljena koroška glasbena zasedba Farty Animals je izdala novo skladbo ter zanjo posnela tudi videospot. Ljubezenska pesem Tu in zdaj je plod sodelovanja prekaljenih koroških glasbenikov s pevko Lucy - Lucijo Štrekelj.
Ljubezenska tematika je ovita v pop-rock ritme, kjer čudovit vokal Lucije Štrekelj pripomore k nežnosti skladbe. Le-ta v svojem bistvu opeva intimo dvojine, a hkrati s provokativnim besedilom sporoča "ne rabiva, da o naju pesem poje ...".
 
Fantje z Lucy sodelujejo v različnih glasbenih vodah, med drugim v zasedbi Faušdur band, Luka, član skupine Farty Animals, pa je tudi sicer avtor nekaterih besedil za Lucy (pri skladbi Odnesi je svoj del doprinesel tudi Dejan Dimec iz studia Puzzle). Lucy je kot pevka sodelovala tudi z drugimi glasbeniki kot je Dare Kaurič, s katerim sta posnela skladbo Ljubi me.

FARTY ANIMALS - Tu in zdaj

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


Zasedba Farty Animals je odlična v prilagajanju situaciji in publiki, saj že preko 10 let navdušuje ob različnih priložnostih, naj bodo to poroke, kulturne prireditve, koncerti ali (študentske) zabave. Akustični kitari, basu, bobnom in harmoniki se pridruži večglasno petje ter pozitivna energija, k uspehu in priljubljenosti pa gotovo pripomorejo tudi siceršnje glasbene izkušnje članov zasedbe. Poleg že omenjene Faušdur zasedbe se lahko pohvalijo z nastopanjem in vodenjem prireditev kot so Lampijončki, KKŠ Summer FEST, Faušdur festival itd. Nekateri člani skupine Farty Animals so sokrivi za nastanek albuma in ostalega avtorskega materiala že pri bivših rokerskih zasedbah kot sta Piksna in Wild Rock Gentlemen. Luka piše besedila tudi za ostale glasbenike, medtem ko Rok s svojim podjetjem za ozvočevanje D Sound skrbi za odličen zvok na predvsem večjih koncertih ter prireditvah.
 
Tu in zdaj pa ni edini avtorski komad Farty Animals, poleg Poligamistov in Pattaye, so pred dvema letoma izdali single in videospot Ne morš' 'met vsega, ki se je hitro prikupil koroški pa tudi širši publiki, ki spremlja zasedbo. Naslov skladbe je malodane ponarodel in postal pogosto uporabljena fraza.
 
V letu 2016 napovedujejo še druge avtorske komade, zaenkrat pa je pozornost posvečena Tu in zdaj; ljubezenski pesmi, ki slavi homogenost ter unikatnost intime dveh oseb.
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav