download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

FaušDur band in Dare Kaurič s singlom Čisto na dnu

FaušDur Band je prijetna glasbena osvežitev, ki je svojo skladbo Čisto na dnu premierno predstavila na letošnjem festivalu Melodije morja in sonca. Suveren odrski nastop skupine, odlična skladba in prepričljiv vokal Dareta Kauriča, ki se je tokrat pojavil v vlogi gostujočega pevca, so prepričali publiko in tako pristali na odličnem četrtem mestu.
FaušDur Band je kolektiv prekaljenih glasbenih mačkov, ki prihaja s Koroške. Trinajstčlanska zasedba koncertira od leta 2007, njihov koncertni repertoar pa sestavljajo klasike soula in njegovih podzvrsti (Otis Reading, James Brown Aretha Franklin in pdb). Letos so se odločili v svojem ustvarjanju narediti korak naprej in ga nadgraditi  z lastno, avtorsko glasbo.
 
Tako je nastala skladba Čisto na dnu, ki je avtorsko delo njihovega kolega Dareta Kauriča in je pisana v pravi soul maniri. Kot se spodobi za pesem o izgubljeni ljubezni, je melodija malce otožna. Nežno groba bluesy linija pa nadgrajena s čudovitimi vložki pihalne sekcije, ki dajo, poleg sola na hammond orglah (gost iz Beograda - Goran German), še poseben pečat. Za mix in mastering je poskrbel legendarni producent Iztok Turk, ki je končnemu posnetku dodal ravno pravo mero retro zvoka, obogatenega z modernimi zvočnimi prijemi.
 
FAUŠ DUR BAND & DARE KAURIČ - Čisto na dnu 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Za skladbo Čisto na dnu je že posnet video, ki pa je trenutno v fazi montaže.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav