download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

From The Balcony predstavlja digitalni izid plošče Long Road

Long Road, zadnji v vrsti EP-jev iz serije From the Balcony Luke Gluvića, pred poslušalca postavlja prerez avtorjevega doživljanja sveta. Pri tem ni pomembno ali gre za avtobiografska razpoloženja, temveč je bistveno ali so občutja pristno umeščena v pesmi.
V besedilih se Gluvić poigrava z motivi, ki poslušalca soočajo s skrajnimi paradoksi življenja, kot so stanovitna nestanovitnost in melanholični optimizem. Pesmi Just a Drifter, We Shall Remain in Zdaj nosiš še eno srce se berejo, kot dnevniški zapisi evolucije ljubezni, ki delujejo kot samostojni zapisi in tudi kot celota. Prav ta ljubezen, ki se poda na nemirno morje in bo obstala do naslednje zime, ki je prinesla še eno srce, je ključ za optimizem v tem svetu. Tista moč, ki je ključ, da lahko Luka Gluvić poje bluz o še enem dnevu in zaradi katere ve, da lahko vpraša svojega prijatelja/poslušalca: si še z mano?

Ep lahko najdete na tej povezavi: http://fromthebalcony.wix.com/longroadep

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav