download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

GoGs vas vabijo na plesišče s singlom Plešem

GoGs je skupina mladih glasbenih ustvarjalcev z Dolenjske, ki se predstavlja s šesto skladbo, s katero dopolnjuje prihajajočo zgoščenko Jaz zate Ti zame. Skladba nosi naslov Plešem, nastala pa je v sodelovanju, s pevko skupine Zebra Dots,  Anjo Kramar. Združuje energično mešanico ženskih vokalov in rapa, skozi skladbo pa se prepletajo zvoki električne kitare in groove bobnov ter basa in klaviatur.
Fantje so v skladbo vložili veliko truda in so s končnim izdelkom zelo zadovoljni. Kljub temu ostajajo samokritični ter stremijo k nenehnemu izpopolnjevanju svoje glasbe. Pravijo, da živijo za to kar počno in so zato, zelo optimistični, glede svoje prihodnosti. 
 
GOGS - Plešem

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

V posluh in pogled ponujajo videospot in skladbo, s katero želijo razvedriti poslušalce v zadnjih poletnih dneh avgusta.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav