download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Gušti predstavlja skladbo Navaden občan

Gušti predstavlja skladbo Navaden občan
Foto: Luka Kaše
Mogoče nekaj drugačnega. Mogoče boste celo rekli, da se mu je zmešalo. A brez skrbi! Polona in Ema nista mutirali, le povelje na vokalu je tokrat Gušti vzel v svoje roke. V posluh in na ogled postavlja singel Navaden občan.
Po 25 letih ustvarjanja se je Miha Guštin - Gušti odločil, da je čas za novo vokalno zgodbo. Zapakiral je novi singel Navaden občan, ki je cinična in sarkastična preslikava današnjega življenja. "Je neke vrste ogledalo, kako živimo in kaj vse smo pozabili biti, predvsem pa, da smo vsi popolnoma navadni ljudje, krvavi pod kožo in nič drugega," pravi Gušti. 
 
Singel Navaden občan je nastal kakšno leto nazaj, v studiu pa je vlogo producenta in aranžerja prevzel Žare Pak. Slednji je z Guštijem že ustvaril uspešnice kot so Vedno zame, Makova polja, D Dan, Moje sanje in druge.
 
Za montažo in režijo videospota, ki ga zaznamuje barvitost, številne scenografske podrobnosti in morda malo avantgarden pristop, je poskrbel Anže Verdel iz produkcijske ekipe Benjamin production.  
Če se spota, ki je dobesedno slika v sliki lotimo v številkah, ugotovimo, da se je zamenjalo 36 slik, Gušti je oblekel kar 10 srajc, eno jopico, na ogled ponudil 17 rož, kolo, knjige in vsaj 15 različnih tapet. 
 
GUŠTI - Navaden občan

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Navaden občan pa je le začetek. V letošnjem in prihodnjem letu se obeta še nekaj singlov, ki se bodo kmalu zaključili v album. 
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav