download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

I.C.E. predstavljajo singel Tja do srca

I.C.E. predstavljajo singel Tja do srca
Foto: Petra Hočevar
Skupina I.C.E. predstavlja najnovejši single Tja do srca, izrazito čustveno skladbo, katero lahko najdete tudi na aktualnemu albumu skupine Tu je raj!
Album Tu je raj predstavlja vpogled v zadnjih 5 let delovanja skupine I.C.E.. Skladbe so nastajale v precej dolgem obdobju, kar se v veliki meri odraža tudi v njegovi stilski razgibanosti. Ker glasbeni vplivi članov zasedbe segajo vse od klasičnega rocka do sodobnega popa, vsaka skladba pa odraža posamezno obdobje v glasbenem razvoju skupine I.C.E., lahko na albumu zasledimo elemente bluesa, rock'n'rolla in popa. Vsekakor pa je album Tu je raj rock izdelek.
 
I.C.E. so za produkcijo albuma poskrbeli kar sami, večino skladb so posneli vsi naenkrat, brez nasnemavanja, saj so želeli ustvariti album, ki bo čim bolje predstavljal to, kar lahko poslušalci slišijo tudi na njihovih koncertih.
 
I.C.E. - Tja do srca 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


 
Pevko skupine Renato Mohorič pa lahko trenutno spremljate kot tekmovalko na popularni TV oddaji Znan obraz ima svoj glas, kjer velja za enega od favoritov - do sedaj se je že mojstrsko prelevila v Stevena Tylerja od Aerosmith in Cee Lo Green-a, zanimivo pa bo videt in slišat kateri podvigi jo pa še čakajo.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav