download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

I.C.E. v novem singlu Na vrh sveta

I.C.E. v pomlad vstopajo z novo skladbo Na vrh sveta, v kateri sporočajo, da je za doseganje osebnih ciljev treba slediti lastni intuiciji in verjeti vase. Po nekoliko udarnejši Spomni se se tokrat predstavljajo s počasnejšo balado, ki nadaljuje družbeno-motivacijsko tematiko.
Priljubljena skupina s svojo glasbo in pozitivnimi besedilom želi delovati vzpodbudno in pozitivno, saj so mnenja, da je glasba močan medij, ki to zmore. "Mediji zasipavajo s šokantnimi novicami in svetovnimi problemi, mi pa s svojo glasbo želimo vplivati drugače," sporočajo I.C.E..
 
Pomlad in poletje za I.C.E. prinašata koncerte, kjer bodo svoj novi repertoar po malce daljši pavzi predstavili v živo. "To počnemo najraje," pravijo I.C.E. "Ko smo v interakciji s publiko, vse oživi; vse je bolj intenzivno, barvito in seveda tudi GLASNO (smeh), zato smo zelo hvaležni za priložnosti, kjer lahko to posebno energijo delimo z ljudmi, ki jim živa glasba še vedno nekaj pomeni."
 
I.C.E. - Na vrh sveta

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav