download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Ines Erbus z novim singlom Moje oči plave

Po prvi pesmi in videospotu Dim od cigareta, ki je v letu dni dosegel skoraj 180.000 ogledov, se Ines Erbus predstavlja z novim singlom, ki nosi naslov Moje oči plave.

Glasba in besedilo sta delo trenutno enega najbolj iskanih komponistov Dušana Bačića, ki sodeluje z znanimi imeni kot so Neda Ukraden, Severina, Jasmin Stavros, Ivan Zak, Jelena Rozga, Saša Kovačevič, Učiteljice in mnogimi drugimi. Podpisal se je pod hite Da se nadjemo na pola puta, Na balkanu, Tarapana, Opala, Tetovaža, Slučajno…

Aranžma pa je delo Bojana Dragojevića (EMPIRE Music Production Facility). Skladba je dobila tudi vizualno podobo, za katero je poskrbel Niko Karo (Karo Media). V videospotu je glavno moško vlogo odigral postaven Tim Gumilar, k sodelovanju pa so povabili tudi mlade uspešne plesalke pod imenom High Heels High Hopes s koreografinjo Andrejo Vakselj na čelu. Za make-up je poskrbela Anja Farčnik, za styling pa Vesna Mirtelj. 

INES ERBUS - Moje oči plave

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav