download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Jernej Zoran s singlom Bodi to, kar si napoveduje nov album

Glasbenik in avtor Jernej Zoran, eden najboljših slovenskih blues-rock kitaristov, predstavlja najnovejši singel Bodi to, kar si. Lani jeseni je z uspešnim, družbeno kritično udarno skladbo Bruseljski predpražniki zaključil promocijo svojega tretjega samostojnega albuma Romeo, Julija in tatovi sonca, v novem letu pa z novo skladbo napoveduje četrto samostojno ploščo.
Pri tem očitnem kreativnem navalu mu pomaga spremljevalna zasedba Ministrstvo resnice – tokrat prvič v postavi Urška Baković (vokal), Sebastjan Podlesnik (bas) in Primož Velikonja. Pesem, pri kateri je spremljevalne vokale prispeval vsestranski Sašo Đukić, je bila posneta v šentjernejskih studiih Area 51 in Underground ter v kočevskem studiu Bear Tracks, kjer je Primož Velikonja poskrbel tudi za miks. Jernej, ki je avtor glasbe, besedila in aranžmaja, je odigral kitare in se podpisal tudi kot producent.
 
In kaj je sporočilo pesmi? Jernej odgovarja: "Pesem razkriva moj življenjski moto: živi in pusti živeti. Vsak ima svoj pogled na svet, a ta bi bil precej lepši in prijaznejši, če bi vsak gledal v svoj krožnik oziroma najprej pometel pred svojim pragom."
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav