download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Jernej Zoran v novem singlu To je ljubezen

Novomeški kitarist je izdal novi singel z naslovom To je ljubezen. To je že njegov šesti samostojni singel – doslej je na radijske postaje poslal pesmi Tisočletja, Poljubi me, Vegas, Vse ti dam in nazadnje predelavo lastne skladbe iz obdobja, ko je še igral v zasedbi Društvo mrtvih pesnikov, Kisik. 
Kot smo pri Jerneju že vajeni, je tudi To je ljubezen v celoti njegovo avtorsko delo – napisal je besedilo, glasbo, poskrbel za aranžma in produkcijo, odigral kitare, klaviature in bas. Na bobnarskem stolčku se je spet znašel Jernejev stari glasbeni znanec Miro Tomšič. Skladba je bila posneta v novomeških studijih Lalland in RSL, za miks pa je poskrbel Tomaž Maras. Mastering je glasbenik ponovno zaupal mojstrom iz legendarnih londonskih studijev Abbey Road.
 
Doslej je Jernej sodeloval z različnimi gostujočimi pevci, tokrat pa se je odločil, da se za mikrofonom preizkusi kar sam. Manj znano je namreč, da je nekoč prepeval v pevskih zborih – s Krkinim zborom je pred desetletjem sodeloval na turneji po Avstraliji. In kako to, da se je odločil za ta korak? "Moram priznati, da sem malce zbiral pogum, saj sem bil do zdaj navajen, da so pele predvsem moje kitare," nam je zaupal. "Ampak poskusiti ni greh, pravijo. Komad je lahkoten, preprost, in ne terja ravno vokalnih akrobacij. Tista dva, tri tone bom pa že spravil iz grla," se je še pošalil kitarist, ki sicer zelo rad obiskuje koncerte. Letos je tako prisluhnil Ericu Claptonu v znameniti londonski dvorani Royal Albert Hall, pred kratkim pa si je na Dunaju ogledal nastop Paula McCartneyja. "To so strokovna izobraževanja, na katerih človek združi koristno s prijetnim."
 
JERNEJ ZORAN - To je ljubezen

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.
Jernej Zoran pravi, da za novi singel ne bo posnel videospota. "Singli Tisočletja, Vegas, Vse ti dam in Kisik imajo sicer tudi vizualno podobo, tale pa naj bo predvsem radijski."
 
S spremljevalno zasedbo lahko kitaristu v živo prisluhnete že to soboto na prireditvi Pivo in cvetje v Laškem.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav