download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Kaotic Bullets in Urška Majdič v skladbi Prekleta telesa

Udarna slovenska metal zasedba Kaotic Bullets se je v skladbi Prekleta telesa združila z rokerico, pevko in soavtorico Urško Majdič. Prekleta telesa opozarja na problematiko položaja žensk v družbi, stalnega pritiska idealov popolnega telesa. 
Besedilo je napisala Urška Majdič (Billysi), glasbena gostja pri tej skladbi. Vmesni del besedila, kjer odgovarja temačna stran družbe, je napisal Marjan Pader. Na koncu vendarle zmaga volja do življenja. Idejo za temo besedila ji je dal Gregor Čulk, pevec nekdanje legendarne skupine Interceptor.

Naslednjiki legenarnih Interceptor so Kaotic Bullets, istega glasbenega očeta in izjemne metalske zasedbe - Pader, Miklavžina, Bagarič, Plesec, Štorgelj. Kaotic Bullets s svojim prvencem pod naslovom 2.0. SVET (2014) vračajo zdrav, slovenski metal z udarniškimi, družbeno kritičnimi besedili v slovenskem jeziku. 
 
KAOTIC BULLETS FEAT. URŠKA MAJDIČ - Prekleta telesa

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Skladba Prekleta telesa je bila v grobem posneta že leta 2011, še preden se je skupina dokončno oblikovala. Miklavžina je dodal svoj vokal kasneje, tako da je skladba postopoma nastajala in čakala na svoj čas. Album 2.0 Svet so Kaotic Bullets izdali pozimi 2014. 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav