download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Katarina Mala rahlo provokativno v singlu Moja soseda

Komaj tri leta so minila od njenega prvega singla Ciao ciao, s katerim je prijetno in simpatično prevetrila slovensko glasbeno sceno, že nam je Katarina mala v tako kratkem obdobju postregla že z marsikaterim glasbenim hitom. 
Njene pesmi veljajo za lahkotne, ironične in izpovedne, predvsem pa zapomnljive. Sama pravi, da opisujejo življenje vsakega izmed nas. Enkrat se v njej najdejo moški, drugič gospodinje, tretjič ljubimci, spet drugič tajkuni, no, in zdaj še slovenske sosede. V socialnem popu, kot mu pravi, je našla svojo nišo, ki nikogar ne pušča ravnodušnega, je pa treba biti za jasna, iskrena in neposredna besedila kar malo pogumen, saj vedno izzovejo močne odzive.
 
S pesmijo Moja soseda se je Katarina mala v besedilu Marka Gregoriča, dotaknila večkrat precej perečega vseslovenskega problema, tj. medsosedskih odnosov, v njej pa bo marsikdo našel tudi kakšno prav hudomušno idejo za svojega soseda ali sosedo. Marko Gregorič pravi: "Jaz sem tudi včasih hudoben, in to ne redko. Žal. Vem kako težko se je tega znebiti. Vem pa tudi kako mi je lepo, ko z nekom zakopljem bojno sekiro. Vsi to vemo. Več prijateljev imaš, boljši je žur."
 
Sama sicer pravi, da ima svoje sosede rada in naj ji nikar ne zamerijo tako nagajive pesmi: "Nisem hudobna soseda, tudi nimam groznih sosed. Je pa pesem ironična kritika na "slovenceljske" sosedske odnose, ki jih nemalokrat zasledimo tudi v medijih."
 
KATARINA MALA - Moja soseda

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav