download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Katrinas v lahkotni skladbi Funky beat

Na radijske valove prihaja nova skladba Katrinas z naslovom Funky Beat. Pesem je nastala izpod peresa Roka Goloba, besedilo pa sta prispevali Cherie Lucas in Katarina Habe. 
Tokrat so skupaj s kitaristom Alešem Marjetičem (ki je sicer Cheriejin mož) posneli kar dve novi skladbi. To pa je obenem že drugo sodelovanje avstralske pevke s Katrinas. Pred petimi leti so namreč posnele skladbo Hočem še, ki je uspešno osvajala vrhove slovenskih glasbenih lestvic in za katero je bil posnet tudi videospot. 
 
Sanja, Petra, Katarina in Cherie ne samo, da delijo glasbeno vizijo, temveč se tudi osebnostno zelo ujamejo, saj vse štiri verjamejo v pozitivne stvari v življenju, predvsem pa so prepričane, da so sanje v življenju uresničljive, če se le dovolj potrudimo zanje in vztrajamo. 
 
"Skladba je lahkotno energična in govori o norih občutkih, ko te prevzame zanos glasbe, o tem, kako se počutiš, ko poješ, ko se vokal zlije z inštrumenti in ko te glasba prevzame. To je poseben občutek glasbenega ustvarjanja in za nas je to nekaj najlepšega," so povedale.
 
KATRINAS - Funky beat

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav