download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Kim B in Žiga Avbreht s singlom Just wait for the minute

Kim Begovič in Žiga Avbreht skupaj v pesmi, ki je v filmu Vloga za Emo in sta jo pela tudi na predpremieri in premieri filma Vloga za Emo, predstavljata pa tudi video. 
Kim Begovič ali Kim B je izjemno talentirana mlada pevka, ki že uspešno hodi po poti, ki si jo je zadala. Tujina ji ni neznana tako kot ona ni povsem neznana v tujini. S svojim pevskim učiteljem Joshua Alamu in drugimi mladimi pevskimi talenti je del poletja preživela v tujini, v Londonu kjer se je izpopolnjevala in družila z mladimi pevskimi talenti s celega sveta,  spoznala pa je recimo tudi sestro Miley Cyrus. 
 
Mladega pevca Žigo Avbrehta smo lahko spremljali v finalu šova Slovenija ima talent, po šovu se je usmeril v svojo glasbeno kariero, prišel pa je tudi primeren trenutek za odlično sodelovanje in tako se znova lahko predstavi v veliki luči.
 
Mlada pevca sta svoje znanje povezala in nastala pesem Just wait for the minute, ki se že predvaja na radijskih postajah. Prav Kim je bila pobudnica, da z mladim pevcem ustvarita nekaj lepega, zato nista izgubljala časa in sta se vrgla v delo.
 
"Mislim, da je čas, ki ga preživiva skupaj, poln smeha in zabave kot tudi resnosti in zbranosti. Vesel sem, da me je povabila k sodelovanju in sem tudi ponosen na najin komad. Najina pesem govori o fantu in dekletu, ki se hočeta bolje spoznati. Z mojega vidika vse skupaj namiguje na ljubezen na prvi pogled," je dodal Žiga.
 
KIM B & ŽIGA AVBREHT - Just wait for the minute

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav