download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Lamai obsijana z Belo luno

Bela luna. Mehka in nežna, kot Lamai, za čigar tajskim imenom se skriva Lara Poreber, ki jo je poslušalstvo že imelo priložnost spoznati kot vokalistko v skupini Jerneja Zorana. 
A tokrat izpisuje drugačne glasbene strani in kot avtorica ter izvajalka pritegne s prečiščeno glasbeno spremljavo in iskrenim ter jasnim vokalom, ki ju spremlja tudi vizualna zgodba Jana Porebra in Klemna Ruperčiča.
 
Prepletu kitar in vokala, ki povedejo v skladbo Bela luna, se v nadaljevanju priključijo drugi instrumenti in spremljevalni vokali, ki podpirajo osnovno vokalno linijo. A skozi celotno skladbo glasbeni gradniki ostajajo preprosti, pri čemer ohranjajo vlogo atmosferičnih elementov in igrajo na čustva. V ospredje potisnejo besedilo, ki poslušalca povabi k temu, da življenje zaživi do zadnjega končiča. Sij bele lune je namreč vedno z nami in nas usmerja na pravo pot, da ne zbežimo pred tem, kar nam življenje postavlja v vsak dan. Je sila, ki nam polni življenje, naš notranji vzgib po večnem iskanju sreče …
 
LAMAI - Bela luna

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Svojo prvo glasbeno knjigo, popisano z mehkimi melodijami, bo Lamai zaokrožila pomladi prihodnje leto z izidom avtorskega prvenca, na katerega bosta s producentom in soavtorjem Bortom Rossom uvrstila zgodbe, ovite v pop glasbo. V njem se namreč »tako kot avtorica kot izvajalka počutim najbolje, poleg tega pa mi tudi v največji meri dovoljuje vnos elementov in vplivov drugih žanrov,« je zaupala Lamai, ki je že s svojo prvo skladbo Bela luna nakazala, da bo njena glasba ovita v nežne, mehke in svetle tone. Takšne, kot jih tudi sicer živi. 
 
Svojo prvo glasbeno knjigo, popisano z mehkimi melodijami, bo Lamai zaokrožila pomladi prihodnje leto z izidom avtorskega prvenca, na katerega bosta s producentom in soavtorjem Bortom Rossom uvrstila zgodbe, ovite v pop glasbo. V njem se namreč »tako kot avtorica kot izvajalka počutim najbolje, poleg tega pa mi tudi v največji meri dovoljuje vnos elementov in vplivov drugih žanrov,« je zaupala Lamai, ki je že s svojo prvo skladbo Bela luna nakazala, da bo njena glasba ovita v nežne, mehke in svetle tone. Takšne, kot jih tudi sicer živi. 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav