download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Lea Likar z novim singlom Luna

Lea Likar in njena Luna sta sveže, drzno in prepričljivo vstopili v jesensko dogajanje na glasbenem polju. Kočevka, ki zaradi podiplomskega študija psihologije zdaj živi tudi v Ljubljani, se je ljubiteljem glasbe predstavila že na vseh slovenskih festivalskih odrih – kot solistka ali spremljevalni vokal. 
Po radijskih singlih Pride tak dan, Odmik od tal in Ljubljena je tokrat presenetila s popolnoma drugačno skladbo. Tekst za čudovito Luno je napisal Saša Pipič, član zasedbe Maryjane, za produkcijsko pa so poskrbeli v dolenjski ekipi Lotos music: "Lea ima tisto, kar je pritegnilo našo pozornost, da smo se skupaj z njo in ob njej spustili po reki, veslati pa je morala tudi sama, z vso močjo. Vokal smo najprej snemali po že preverjenih metodah, vendar kmalu dojeli, da vse, kar je normalno, Lee ne gane. Nato je prišel tisti njen trenutek, tri minute popolnoma drugačnega načina izražanja. Takrat je Luna zasijala. Celoten Lein vokalni 'tejk' je posnet v enem kosu, nikjer popravljen in lepljen. Tisti trenutek je bila za nas to ona, kot bi se sama najbolj iskreno opisala skozi petje. Tehnično o sami pesmi nismo preveč razmišljali, zanimalo nas je le eno, in to je občutek, ki te prevzame, očara."
 
LEA LIKAR - Luna

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav