download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

LeeLooJamais predstavljajo akustično verzijo skladbe Ljubavi

LeeLooJamais so se konec lanskega leta lotili posebnega koncertnega projekta, ki so ga poimenovali LeeLooJamais Senses Tour. Priljubljeni Brežičani so za Senses turnejo svoje skladbe predelali v akustične verzije – seveda ne čisto tipične za akustiko, saj so jim dodali tisti poseben LeeLoooJamais zvok, občutek in dinamiko. 
Turneja jih je popeljala v lepo število slovenskih krajev in skladbe v akustični preobleki so navduševale obiskovalce koncertov, na katerih so LeeLooJamais razvajali skoraj vse njihove čute. In logično nadaljevanje je bilo, da LeeLooJamais predstavijo nove, akustične verzije svojih skladb tudi tistim, ki jih niso slišali v živo. Tukaj je akustična verzija skladbe Ljubavi! 
 
LEELOOJAMAIS - Ljubavi (unplugged) 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
LeeLooJamais so letošnjo pomlad za nekaj mesecev prekinili turnejo, saj je klaviaturist Rok odšel na nekajmesečno turnejo z Laibach po Evropi (s skokom v Hong Kong). A brez skrbi, LeeLooJamais se konec poletja vračajo z novimi koncertnimi datumi, ki jih bodo sproti objavljali na svoji spletni strani in na družbenih omrežjih. Se sprašujete, zakaj šele konec poletja? Ker bodo LeeLooJamais letošnje poletje preživeli predvsem v studiu, saj pripravljajo material za novo ploščo.
 

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav