download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Magrateja z novim singlom Pot v neznano

Že nekaj let je, kar so se zbrali glasbeniki različnih okusov iz Litije v skupini, ki so jo poimenovali Magrateja. Delali so dobro, ustvarjali avtorsko glasbo, predlani dočakali izid  prvega albuma z naslovom Kričim. 
Za dve skladbi so posneli tudi videospota Kričim tukaj in Tihi ocean, ki sta se redno uvrščala na glasbene lestvice vseh medijev.
 
Po menjavi pevke, Barbaro Lukač je zamenjala Tina Adamlje, je Magrateja ponovno začela delati z novim zagonom, realizirale so se stare ideje in nastal je nov singel in videospot Pot v neznano: "Režija in montaža spota sta delo Davorja Barukčiča in Urbana Kokota. Predstavili smo ga v MC Litija pred novim letom in prispevali k še bolj prazničnemu vzdušju. Videospot je nastajal spontano na vajah, koncertu na Eurobasketu 2013 na Jesenicah in se zlil v kolaž utrinkov življenja nekega benda."
 
MAGRATEJA - Pot v neznano

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav