download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Manca Špik in Isaac Palma v singlu Oba

Priljubljena pevka Manca Špik, ki se je v poletnih dneh več kot uspešno vrnila na glasbeno prizorišče z glasbeno uspešnico letošnjega leta, Pesem, je tokrat svoje oboževalce na nedeljski večer presenetila z razkritjem, da je z enim največjih pevskih odkritij televizijskega šova Slovenija ima talent, superfinalistom in drugouvrščenim Isaacom Palma, posnela novo skladbo.
Že v večernih urah je Manca na družabnih omrežjih podražila o novem glasbenem sodelovanju. Kot so mnogi ugotovili, je tokrat novo pesem posnela s priljubljenim pevcem, Isaacom Palmo, ki prihaja iz Argentine a živi v Sloveniji in je letošnje največje pevsko odkritje priljubljene oddaje Slovenija ima talent, kjer je Isaac končal na odličnem drugem mestu, takoj za zmagovalcema Wildart.
 
Skupaj sta posnela skladbo Oba, še bolj pa sta pevca presenetila z objavo videospota takoj po končani finalni oddaji SIT s katerim že navdušujeta gledalce.
 
Pesem Oba daje poudarek čustvom, predvsem zgodbi, v kateri se bodo našli mnogi, saj ne gre zgolj za ljubezensko izpoved, temveč za preprosto zgodbo dveh oseb, ki se v nekem trenutku življenja oddaljita … Poznana situacija, ki je doletela vsakogar od nas.
 
Poleg prepričljive in usklajene vokalne izvedbe, je zanimivost skladbe Oba tudi to, da Isaac svoj del pesmi suvereno odpoje v slovenskem jeziku, kljub temu, da je v naši deželi zelo kratko obdobje. "Poročen sem s Slovenko, zaljubljen sem v Slovenijo in v slovenski jezik, zato sem se odločil pesem posneti v slovenščini. Upam, da mi bodo poslušalci oprostili kakšno napačno izgovorjavo."
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav