download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Manca Špik predstavlja singel Baje

Skoraj leto in pol od izida plošče z naslovom Iz prve roke, ki nam je poleg nosilnega singla, postregla tudi s singlom Ljubezenska puščica, Manca Špik izdaja tretjo pesem s plošče, za katero pravi, da je njen največji adut. Predstavlja nam pesem Baje!
Pred izidom novega singla avtorjev Matjaža in Urše Vlašič pa je Manca poskrbela za nekaj sprememb v aranžmaju pesmi, ki se od originala na plošči razlikuje predvsem po večji dinamičnosti, svežini in bolj trendovskih ritmih. "Od izida plošče je minilo že kar nekaj časa. Moj glasbeni okus se stalno spreminja in prilagaja svetovnim trendom. Melodija pesmi Baje mi je bila zelo pri srcu že, ko smo snemali album. Po izidu plošče sem prejela ogromno sporočil mojih poslušalcev, da jim je ravno ta pesem najboljša. To sem potihem tudi pričakovala, saj ima pesem odličen tekst, zapomnljivo melodijo in enkraten ritem, ki ti ostane v ušesih. Ob izidu radijskega singla sem želela iti še korak dlje in mislim, da mi je z novim aranžmajem to tudi uspelo."

MANCA ŠPIK - Baje

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav