download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Manca Špik v novem singlu To so te reči

Pevka Manca Špik se je minulo nedeljo zvečer že tretjič v glasbeni karieri predstavila na našem najbolj uglednem glasbenem festivalu Slovenska popevka. Tokrat je odpela čutno balado To so te reči, za katero je sama napisala melodijo, Barbara Pešut pa je prispevala čudovito besedilo, ki govori o tem, da za lastno srečo ne potrebujemo stvari, ki jih lahko držimo ali se jih celo oklepamo, temveč stvari, ki niso naprodaj.
Manca se je z besedilom povsem poistovetila, kar se je odražalo tudi v njeni edinstveni interpretaciji, tako na posnetku kot na odru Slovenske popevke, medtem ko je njena tekstopiska Barbara za globoko sporočilnost prejela nagrado strokovne žirije za najboljše besedilo. Pesem To so te reči je Mančina četrta pesem v nizu avtorskih pesmi, saj od izida zadnje plošče naprej prisega na lastno avtorsko delo. K sreči ima, kot pravi, ob sebi ekipo stalnih sodelavcev, ki jo močno podpira pri njenih ambicijah.
 
Ob prihodu z odra je strnila svoje misli: "Zelo sem počaščena, ker lahko sodelujem s takšnimi umetniki, kot je Barbara Pešut. Ujeli sva se že pri ustvarjanju mojega albuma, saj sva skupaj ustvarili skladbo Ljubezenska puščica. Že takrat sem začutila, da Barbara resnično zna preliti v besede tisto, kar jaz želim povedati z melodijo. Pred menoj je bila težka naloga, saj je interpretacija besedila, ki ga je napisal nekdo drug, zelo zahtevna stvar, zato sem pred nastopom večino časa samo razmišljala o tem, kako bi na najlepši in najboljši način ljudem preko kamer prenesla globoko sporočilo, ki ga nosi pesem in interpretirala besedilo tako dobro in močno, da bi se dotaknil ljudi in da bi o njem razmišljali. Mislim, da mi je slednje tudi uspelo! Prepričana sem, da je pesem To so te reči ena mojih najlepših pesmi nasploh."

MANCA ŠPIK - To so te reči 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Manca je na koncu po izboru gledalcev in poslušalcem pristala tik pod vrhom, torej na drugem mestu. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljuje za podporo in vse glasove. Za Manco pa čas počitka še ni nastopil, saj se v teh dneh že pripravlja na snemanje kar dveh novih videospotov za pesmi iz njenega zadnjega albuma, ki bosta izšli v zimskem in pomladnem času. Veliko časa pa namenja tudi obsežnim pripravam na dolgo, 35-dnevno koncertno turnejo po celotni kolonialni Avstraliji, na katero se odpravlja v začetku januarja 2014.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav