download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Manca Špik v skladbi Ni skrbi

Minulo soboto se je v portoroškem Avditoriju odvil tradicionalni festival Melodije morja in sonca. Manca Špik je na ta magični oder letos stopila že  četrtič in po seriji uspešnih nastopov od 2005 do 2007, ko je s pesmijo Baila baila baila na festivalu tudi zmagala, letos presenetila z njeno povsem lastno skladbo. Tokratni nastop ji sicer ni prinesel lovorik, ampak kot je sama dejala, tega tudi ni pričakovala...
"Pesem Ni skrbi je moje prvo povsem avtorsko delo, saj sem napisala tako melodijo kot tudi besedilo pesmi, pri aranžmaju pa mi je priskočil na pomoč Gaber Radojević, sicer avtor letošnje zmagovalne pesmi Tinkare Kovač. Zavedam se, da s tem korakom stopam po povsem novi poti, pravzaprav to pomeni, da pričenjam vse skupaj od začetka. To, da se želim v prihodnje vse bolj uveljaviti ne le kot pevka temveč tudi kot avtorica pa je povsem naravno, saj že skoraj desetletje sodelujem z različnimi ustvarjalci in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo to zgodilo. Ni skrbi s svojim »brezskrbnim« tekstom in poletnim pridihom lepo povzema moje občutke ob tem, saj se v to novo vlogo prepuščam povsem sproščena."

MANCA ŠPIK - Ni skrbi

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Manca pa bo že v jesenskem času ponovno stopila na festivalski oder. Konec septembra se bo publiki predstavila na Slovenski popevki s čutno balado To so te reči, ki bo prav tako njeno avtorsko delo.
 
"Slovenska popevka je zame najlepši, najbolj glamurozen glasbeni festival pri nas, zato se sodelovanja na njem še posebej veselim. Mislim, da mi je uspelo narediti prekrasno pesem, eno najlepših nasploh. Poleg tega pa na TV Slovenija že čez dva meseca pričenjamo s četrto sezono rekordno priljubljenega kviza Moja Slovenija, kjer bom ponovno nastopala v vlogi pevke hišnega benda. Razlogov za skrbi torej res ni!"
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav