download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Manouche z novim singlom Dotakn se me

Kolektiv izvrstnih glasbenikov, ki pod imenom Manouche zabavajo poslušalce z vedno novimi uspešnicami, so se tokrat zbudili v pomlad z željo po dotiku.
Nova skladba z nalezljivo melodijo in živahnim ritmom ima osebno izpovedno besedilo, ki ga je napisal avtor skladbe in frontman skupine Manouche Robert Pikl (Piki).

"Besedilo je hudomušno, kar je postalo že neke vrste stalnica v našem repertoarju. Govori o tem kako sva se z mojo življenjsko sopotnico spoznala in na kakšen način sem jo poskušal očarati na prvih zmenkih. Rezultat najinega druženja je seveda najina hčerka Pavlina, ki je tudi glavna inspiracija za nastanek nove skladbe."
 
Pikl navkljub neprestanim aktivnostim, ki jih ima kot profesionalni glasbenik, vedno najde čas za svojo hčerko, ki živi v pestrem glasbenem okolju, saj ji Robi ves čas prepeva in igra kitaro, ona pa se na to z odziva z velikim veseljem, zato so bili njeni prvi koraki kar plesni koraki. :)

MANOUCHE - Dotakn se me

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
Skupina Manouche, ki je v dobrih štirih letih predstavila dva albuma, osem glasbenih videov in skoraj 150 koncertov pri nas in v tujini, se torej vrača z novim singlom “Dotakn se me”, ki je obenem že druga skladba z nastajajočega tretjega albuma.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav