download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Maraaya z novim singlom Lovin' me

Maraaya sta Marjetka (pevka/avtorica) in Raay (avtor/producent/pevec), sicer že dobro desetletje partnerja tako v poklicnem kot zasebnem življenju.
Raay je eden najbolj produktivnih in uspešnih slovenskih avtorjev/producentov, saj je njegov katalog v dobrih desetih letih zrasel že na 270 pesmi. S kakovostnim delom si je pridobil status enega najbolj zanimivih mladih glasbenih ustvarjalcev, ki je sodeloval s številnimi slovenskimi izvajalci (s Tinkaro Kovač pri letošnji skladbi za Evrosong, s Tino Maze pri njenem pevskem prvencu, z Nušo Derendo, April in drugimi). Marjetka je pevka in pedagoginja, ki že šesto leto poučuje solo petje in neprestano odkriva nove vokalne usmeritve, ki ji pomagajo tudi pri lastnem pevskem razvoju. 
 
Na poti njunega glasbenega razvoja in raziskovanja se je rodila tudi Maraaya. Z odkritjem Marjetkine samosvoje interpretacije sta namreč začutila, da je prišel čas, ko lahko po obdobju sodelovanja z drugimi pevci, ustvarita lasten in neodvisen projekt, pri katerem bosta sama odgovorna za vse. 
 
Maraaya s prvim singlom in spotom Lovin' Me predstavlja barvito mešanico stilov, prepoznaven in nevsakdanji vokal ter nalezljivo spevnost, ki napoveduje zanimivo glasbeno ustvarjanje in novo zgodbo o uspehu.
 

MARAAYA - Lovin' me

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav