download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Matej Krajnc in Sužnji sendvičev s singlom Pod palmo, draga, ki je žile imela

Ob izdaji plošče predstavljamo singel Pod palmo, draga, ki je žile imela in najavljamo promocijski nastop skupine v okvirju dobrodelnega koncerta KD Cirkulane.
Zasedba Matej Krajnc in Sužnji sendvičev je nastala kot duo leta 2003 (Jani Lah, Matej Krajnc). Prvi nastop: KUD France Prešeren. Sprva naj bi se zasedbi pridružil bobnar Andrej Hribar (kot Jani Lah član Projekta Triglav, zasedbe Tomaža Domicelja), a je zaradi pomanjkanja časa igral zgolj enkrat, pet let pozneje, na studijski različici skladbe Črne strani (Imamo dobro glasbo 2008).
 
Namesto njega je prišel Blaž Gregorin (Babewatch), bolj ali manj stalni pa so po letu 2004 bili trije kitaristi: Janez Hostnik (Don Mentony Band, Johnny’s Band), Martin Pečar in Bojan Jurjevčič Jurki (Jurki & Basisti).
 
V obdobju 2004-2006 smo precej igrali po vsej Sloveniji, od portoroškega Avditorija in ljubljanskega Konzorcija do kluba KGB v Mariboru. Jeseni 2004 smo nastopili tudi v oddaji Izštekani. Repertoar je bil pester: od avtorskih skladb do priredb starega rokenrola, Dylana, Cohena idr. Leta 2005 smo v Jurkijevem studiu posneli singl Vedel sem (tudi spot za RTV Slovenija), leta 2008 pa smo se v nekoliko drugačni postavi (od izvirne zasedbe sva takrat ostala samo z Janijem Lahom) s skladbo Črne strani udeležili projekta Imamo dobro glasbo Vala 202.
 
Po tem letu smo hibernirali do 2013, ko smo se znova zbrali. Nastala je plošča Na meji z dvanajstimi avtorskimi skladbami Mateja Krajnca iz obdobja 1994-2012. Trenutna zasedba: Matej Krajnc, Jani Lah, Blaž Gregorin in Goran Radič Gec. Kot priduženi kitarist je na snemanjih za ploščo sodeloval tudi Jure Bajt.
 
MATEJ KRAJNC - Pod palmo, draga, ki je žile imela

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav