download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Mi2 s singlom Stara duša napovedujejo rdečo nit novega albuma

Po temačni baladi Hči vaškega učitelja, ki je naletela na odličen odziv, skupina Mi2 predstavlja še eno pesem z nastajajoče nove plošče. Pod naslovom Stara duša se prepoznavni kitarski zvok skupine prepleta z liričnim besedilom, ki ga lahko razumemo predvsem kot kritično oceno sodobne slovenske družbe. 
Njen glavni junak ni tranzicijski zmagovalec, temveč anonimni in nevidni obraz iz množice ljudi, ki jih je »zgodba o uspehu« obšla ter potisnila na družbeni in socialni rob. Kljub temu se protagonist ne zateka k samopomilovanju, temveč vztrajno ohranja svoje dostojanstvo.
 
S svojo sporočilnostjo Stara duša napoveduje rdečo nit nove plošče, ki bo v izšla jeseni ter v veliki meri odsevala in odražala čas, v katerem je nastajala.
 
MI2 - Stara duša

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav