download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

MIT, Buda in Soki skupaj v singlu

Skupina MIT predstavlja akustično različico skladbe Angels Inside, ki so jo posneli v sodelovanju z Budo in Sokijem iz Elvis Jackson!
Skupina Mit je lansko poletje izdala akustični album z naslovom AkuStik. Projekt AkuStik je nastajal vse od izdaje njihovega studijskega prvenca 'Stik' (2009), ponuja pa predelavo desetih avtorskih skladb zasedbe Mit. 
 
Kot prvi single predstavljajo skladbo Angels Inside iz omenjenega ploščka. Pesem je akustični naslednik istoimenske skladbe iz drugega studijskega albuma Asertiv, za katero je bil v začetku leta 2013 posnet tudi videospot. Za razliko od klasične moderne rock izvedbe, ki smo jo  vajeni od skupine Mit, ponuja Angels Inside prijetni akustiko, kljub temu pa  ohranja sporočilnost o ohranjanju svojega pristnega jaz-a, ali po besedah pevca Uroša: "Bodimo to kar smo, nič manj, nič več."
 
Pesem je bila, tako kot vse dosedanje izdaje zasedbe Mit, posneta pod okriljem producenta Željka Mladenovića v Apollo Music Studiu. Nastala je v sodelovanju z dvema članoma skupine Elvis Jackson, z Budo (vokal) in Sokijem (bobni), ter članom latino pop rock zasedbe Las Cuerdas Leonom Slabetom (trobenta). 
 
MIT FEAT. BUDA & SOKI - Angels inside

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav