download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Momento predstavljajo singel Druga stran

Četrti singel iz prihajajočega albuma skupine Momento, ki bo luč svetlobe ugledal 18. oktobra, se imenuje Druga stran. 
Boštjan, Robi in Marko tako pred velikim dnevom s skladbo Druga stran znova dokazujejo, da so pošteno zavihali rokave in se svojega drugega albumskega projekta lotili izjemno resno. "Gre za eno prvih skladb, ki so nastale v procesu ustvarjanja albuma. Z neutrudnim preigravanjem na vajah in dodajanjem novih elementov je dobila tisto pravo barvo ter širino in z izdelkom smo zelo zadovoljni. Veselimo pa se že tudi odzivov publike", je o nastajanju skladbe povedal frontman zasedbe Boštjan Levičar. 
 
Po besedah ekipe Druga stran sicer govori o paru, ki mu v vrtincu dvomov, laži in sebičnosti nikakor ni usojeno, o stvareh, ki prinašajo veliko slabega, a hkrati naredijo človeka močnejšega in treznejšega. Fantje seveda nasmejano pritrjujejo: "Tudi mi smo se po vseh teh letih že malce streznili!" Pod besedilo in glasbo se podpisuje Boštjan Levičar, aranžma je »zakrivila« trojica Momento, mastering je delo Robina Schmidta, sicer pa je glasbena kreacija svojo končno obliko dobila v studiu Underground.
 
Tako Drugo stran kot tudi celoten album bo zasedba prvič v živo predstavila v domačem Krškem točno na dan izida, zatem pa bo promocijska turneja Momento popeljala v številne slovenske kraje z vrhuncem 6. novembra v ljubljanskem Kinu Šiška, turneji pa se obetajo tudi mednarodne razsežnosti. Na nastopih ob izidu novega albuma bosta zasedbo bogatila tudi gosta, kitarist Miha Koretič in klaviaturist Peter Urek.
 
MOMENTO - Druga stran

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav