download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Momento predstavljajo singel V objemu melodij z Nano Milčinski

Skupina Momento predstavlja novo pesem iz prihajajočega albuma, ki bo nasledil prvenec Era. Pesem nosi naslov V Objemu Melodij, z njo pa se vračajo, iz družbeno naravnanih tem, nazaj k ljubezni. 
Tokrat so Momento presenetili tudi s tem, da so v sodelovanje povabili vse bolj priznano slovensko pevko Nano Milčinski, ki je skupaj z Boštjanom to epsko zgodbo podprla še s svojim prijetnim žametnim glasom. 
 
"Zgodba te skladbe je zgodba predanosti, intenzivnosti in upanja, ki je nekako naša rdeča nit pri vseh pesmih s prihajajočega albuma. Ljubezenskih in neljubezenskih. Sodelovanje z Nano Milčinski je bila tista pika na i in dodana vrednost, ki zaokroži zgodbo singla. Z ekipo smo preživeli veliko lepih trenutkov v studiu in upam, da bodo poslušalci to v skladbi začutili", je povedal Boštjan, pevec skupine Momento.
 
Tudi v tej pesmi sta z njimi sodelovala dva stalna glasbena gosta iz Posavja, Miha Koretič in Peter Urek. Slednji je tokrat poskrbel tudi za godalni aranžma, ki so ga odigrali Lucija Grošelj, Eva Koprivšek, Matija Udovič in Kristian Ilić.
 
Skupino Momento lahko slišite tudi v živo na enem izmed koncertov, v Ljubljani je naslednji 9. maja v Ortu baru.
 
MOMENTO FEAT. NANA MILČINSKI - V objemu melodij

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav