download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

mp3: Novi singel: KATARINA MALA - CIAO CIAO

katarinaMala21Katarina Mala se prvič predstavlja s skladbo z naslovom Ciao ciao. Skladbo je napisal Marko Gregorič, ki je pisal že za Murata&Josa, Papir, Bossa de Novo, Majo Vučić idr., vrsto let sodeluje in ustvarja v triu Sladcore.


Marko Gregorič: "Ciao ciao je komad o ženski ki si upa, ki z užitkom stopa iz moralnih, estetskih okvirov družbe. Je vedra, divja, brezkompromisna ... kot mačka.  Kdo bo tole pel? sem si mislil, ko sem naredil komad. Potreboval sem nekoga, ki ima tak "energy". Bolj mi je bilo pomembno to, kot pa kako bi ta nekdo v resnici dobro pel. Spomnil sem se na mlado damo iz Šiške, ki je kot mali vedri poprček zavit v skrivnostnost damskega življenja. Pa sem ji poslal mail z zadevo "a bi ti tole pela?". Vedel sem da nekaj malega poje, nisem pa imel pojma, kako poje. Sem šel malo na blef. Enkrat sem šel s kitaro k njej na "kofe" in sva malo probala. Toooooo, bejbi!. Poje kot angelček, sem si mislil. Kot da bi zadel na lotu!"

KATARINA MALA - Ciao ciao

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Pesem poje katarina Mala, sveža jagoda na slovenski glasbeni sceni, ki ji glasba nikakor ni tuja, saj se nenehno vrti v glasbenih krogih  vrhunskih ustvarjalcev.

katarina Mala: "Vedno sem rada pela bolj zase in za svoje izbrane prijatelje. Pa v gledališču. Nora sem na igralstvo in igro. Čeprav je že moj vsakdan čisti teater. Nekega dne me pokliče Marko: "Daj poslušaj tale komad, če ti je všeč." Pride k meni na kavo, jaz odpojem z vso svojo flegmatičnostjo in tip dol pade. Takoj sem se ogrela za komad. Pritegnilo me je to, da delam na tekstih, ki so definitivno v nasprotju z vsem, kar poslušamo danes. Jaz sem ta diva, finančno revna in družbeno ter osebno bogata. Jaz sem "ciao ciao". Ciao ciao je kritičen do patetike družbenega stanja, hkrati pa se več kot očitno požvižga nanj. Je čisti socialni pop. Ni prvi in ni zadnji. katarina Mala je bombica, ki komaj čaka, da nekdo podžge njeno vžigalno vrvico. Ampak redki so, ki si to upajo."

Neprikrito koketiranje katarine Male sta odlično dopolnila producent Denis Beganović - Kay Kay, ki veliko producira in ustvarja v tujini, in mix inženir Matjaž Živko. S Ciao ciao katarina Mala napoveduje spogledljivo poletje!
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav