download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nera v singlu Sama

Nera so klasična pop-rock skupina, ki še zdaleč ni klasična pop-rock skupina. Udarni zvok granitne ritem sekcije v kombinaciji s hipermelodično kitaro; ognjevita tradicija  rock ritmike v kombinaciji s skandinavsko skuliranostjo in melanholijo; predvsem pa besedila, ki kličejo k večkratnemu poslušanju v kombinaciji z žametno sapo glasu pevke, ki kliče k omami in zvočni zasvojenosti.
Vse to so Nera, primorska skupina, ki je nastala po morda ne tako zelo naključnem sočasnem vzgibu temnolase pevke Ketrin in njenih glasbenikov: Matej -bas kitara in spremljevalni vokal-, Ado -bobni in spremljevalni vokal, ter Ročko -kitara, avtor skladb-.

NERA - Sama

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


 
V studiu Hendrix, kjer jih vodi kultni producent Andrea F (Zmelkoow, Tinkara Kovač, Bohem, Mef, Sixtynine…) končujejo svoj prvi niz posnetkov, med katerimi je tudi naravna uspešnica, pesem Sama.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav