download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nessy s singlom In vino veritas

Skladba In vino veritas je nastala spontano, ko je Neža omenila, da si želi imeti pesem, ki bo žurerska in brez dlake na jeziku. Točno to, kar si želimo po napornem delavniku - bar, dve osebi ob kozarcu vina in klepet od najbolj preprostih rečeh do znanosti o vesolju, ki se zavleče dolgo v noč. Misli želimo sumeriti proč od vsakodnevnih skrbi, ki nas tarejo v službi. In vino veritas - v vinu je resnica. Pravi znan latinski pregovor. 
NESSY - In vino veritas 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
"Čeprav opravljam delo, ki me izredno veseli, saj sem non stop v glasbi (kot umetniški vodja,  učiteljica pop petja, manager naše glasbene produkcije Pancho, solo pevka in priložnostna članica profesionalnih glasbenih sestavov) si po večjih projektih rada vzamem kakšen prost večer za druženje s prijatelji in tako odklopim misli o glasbi, ki mi večino časa švigajo po glavi." 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav