download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nina Pušlar predstavlja Poljub na klopci

Poljub na klopci je drugi single z Ninine zadnje plošče Nekje vmes. Ni naključje, da je Nina Poljub prihranila prav za obdobje pred Valentinovim… "Poljub na klopci je pesem o trenutku. Včasih nam ga uspe ujeti, včasih pa spolzi mimo in nam uide. Če zbeži, nam je žal, ker smo včasih preveč sramežljivi ali pa malček "neumni" kakor najstniki :)," je povedala Nina. 
Tekstopiska Barbara Pešut je Poljub na klopci napisala kot romantično filmsko zgodbo, ki ima začetek na vroč avgustovski večer, ko "z nočnega neba padal je dež iz samih utrinkov, iz tisoč želja". Kako se zgodba razvije boste slišali v pesmi, bilo pa je mišljeno povsem drugače... Nina rada poudari, da je Poljub na klopci na začetku imel delovni naslov Sebastijan, saj je z drugačnim refrenom Pešutova spisala igriv tekst z imaginarnim likom, ki je ekipo na nek način spremljal skozi celotno snemanje albuma Nekje vmes.
 
NINA PUŠLAR - Poljub na klopci 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
V kratkem bo Nina poleg audio posnetka izdala tudi videospot Poljub na klopci, ki ga je z bandom posnela v snemalnem studiu med vajami. Nina + band = live, kot na koncertih.
 
Valentinovi koncerti za zaljubljene so Ninin prvi večji koncertni projekt v 2014. Gre za nadaljevanje tega kar je lani uspešno izpeljala v Ljubljani in Velenju. Tokrat s tremi koncerti svoje Valentinovo razširja na tri kraje tri dni zapored – Grosuplje, Vinska Gora in Ptuj. Vsak koncert s svojo Valentinovo zgodbo in svojimi gosti. 

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav