download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nino predstavlja Zvezdno nebo

Nino predstavlja Zvezdno nebo
Foto: Nejc Tomšič
Čeprav od izdaje prvenca Simfonija še ni minilo niti leto dni, se te dni vsestransko nadarjen glasbenik NINO že predstavlja z novim, udarnim singlom Zvezdno nebo!
Študent ljubljanske glasbene akademije je sicer znan po lahkotnih ljubezenskih pesmih, a je v zadnjem času z glasbenimi izleti velikokrat pozitivno presenetil. V začetku leta je predstavil radijsko uspešnico Jutro, ki je z nekaj jazz elementi zazvenela zelo sveže, v začetku poletja pa je navdušil z netipično poletno pop-r&b pesmijo Poletje.
 
"Realistično besedilo govori o tem, ko ti ženska zleze pod kožo. In to tako, da tega sploh ne opaziš. Vedno bolj in bolj te podžiga, na koncu pa te pusti in gre po drugi poti" o novi pesmi Zvezdno nebo razlaga pevec, pianist, producent, avtor in bodoči glasbeni pedagog.
 
V singlu Zvezdno nebo se je Nino s soavtorjema (Damjan Pančur, Tina Muc) poigral s prepletanjem široke palete glasbenih zvrsti: dance ritme in kitarske riffe, ki zadišijo po rocku, so spretno zapakirali v moderno pop pesem z izpiljeno glasbeno produkcijo. Tudi pri vokalnem aranžmaju se je glasbenik tokrat precej več poigraval s kombiniranjem elektronskih in živih zvokov, kar da pesmi prav poseben pečat.
 
NINO - Zvezdno nebo

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav