download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nino v novem singlu Jutro

Nino v novem singlu Jutro
Foto: Nejc Tomšič
Po izjemnih odzivih in uspehu ob izidaji prvenca - album Simfonija je izšel septembra 2013, se tokrat vsestransko nadarjen glasbenik NINO predstavlja z drugim singlom iz aktualne plošče.
"Jutro je totalno catchy song, s preprostim besedilom, a zelo jasnim sporočilom. Govori o tistih jutranjih trenutkih, ko budilka že odzvoni, ko se ti mudi v službo, po opravkih… A si vseeno vzameš še nekaj trenutkov za svojo drago in jo pocrkljaš. Brez ovinkarjenja, olepšav, direktno, a vseeno na lep način in z izbranimi besedami poveš, da si jo močno, močno želiš" o novem singlu pove študent ljubljanske glasbene akademije.
 
"Umetniki včasih preveč filozofiramo in hitro zabluzimo. Tako lahko povsem preproste, vsakdanje trenutke zapakiramo v komplicirano celoto in tega nihče več ne razume. Meni so najbolj všeč direktna in realistična besedila, zato je tudi nova pesem takšna – preprosta, spevna, direktna, a v svoji preprostosti vseeno nosi nekaj novega, inovativnega, nekaj več" dodaja Nino, ki je hkrati tudi avtor nove himne jutranjega mečkanja.
 
Nino je za aktualni radijski singel Jutro sam napisal glasbo in besedilo, odigral pa je tudi vse klaviature. Pri aranžmaju je sodeloval z multiinštrumentalistom in odličnim producentom Damjanom Pančurjem, ki je poskrbel za popolno zvočno podobo in mix pesmi. Sicer pa je mlad, nadarjen glasbenik z ekipo Pancho Music Production sodeloval tudi pri večini ostalih pesmi iz prve plošče.
 
NINO - Jutro

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav