download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nitrox z novim singlom in videospotom za skladbo Pisani vrtiljak

Pisan Vrtiljak je skladba o odhajanju in prihajanju, o bežanju in vračanju. Je skladba življenju kot takem. V  nekem momentu se ti zazdi, da kup novih, neodkritih stvari čaka samo nate, a v naslednjem trenutku se zaveš, da vse pravzaprav imaš! 
Da je vse tukaj - že zdavnaj odkrito in samo zate. Zato se vedno vračaš, na pisan vrtiljak. Tako znan in domač, pa vendar skrivnostno drugačen. Pisan. Skladbo je skupina  podprla  z videospotom, pod režijsko taktirko pevca in basista skupine Nitrox  Alexa Štaherja in Uroša Medveda-Uxa.  Spot so celoti posneli  MKVisuals ( Miha Kolar) MUA-: Monika Moussouris.
 
Režiserja in scenarista spota Uroš Medved in Alex Štaher sta o spotu povedala: 
"V življenju se vedno prepletajo zgodbe različnih ljudi... ki imajo različne cilje, vendar na koncu ugotovijo, da je cilj pravzaprav vsem enak... Najdejo(mo) se po spletu nalkjučij v enaki situaciji - na istem kamionu, če hočete - na isti poti, z nevede istim ciljem. Kup neznancev, ki jih splet naključij pripelje na skupno točko, skupno destinacijo, skupen cilj.
In nihče ne obsoja nikogar - tu smo, kakršnikoli že, skupaj potujemo, skupaj bomo lažje dosegli končno postajo."
 
NITROX - Pisani vrtiljak

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav