download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

NoAir, sveža primorska zasedba v singlu Live in hope

NoAir, sveža primorska zasedba v singlu Live in hope
Foto: Žana Šuran
Štirje glasbeniki in ena ideja – dati slovenskemu alternativnemu rocku povsem novo in svežo dimenzijo. Začetki glasbene skupine NoAir segajo v leto 2012, ko je pevec in kitarist Maks Bembič izdelal prvenec Existential in z njim zaznamoval glasbeni koncept novonastale glasbene skupine.
Zbrana štirica je z združitvijo različnih glasbenih vplivov, večstranskega znanja in spretnosti dodala alternativnim frekvencam, v katerih se giblje, več dinamičnosti. Skupina NoAir je osredotočena na melodičnost, ki se kaže skozi številne preobleke zvoka in ritma. Ker se glasbeniki radi poigravajo s skrajnostmi alternativne in popularne kulture, so žanrskost svojega ustvarjanja poimenovali kar alternativni pop, ki se ga lahko primerja s post-rockom in grungeom velikih odrov.
 
NOAIR - Live in hope

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav