download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Novi singel skupine Niet nosi naslov Beli prah

Skladba Nietov Beli prah je že šesti singel z njihovega lani izdanega albuma Trinajst. Po besedah avtorja Igorja Dernovška gre za balado, ki se je v zgodovini Nietov pojavila v več različicah.
Prva verzija skladbe pod naslovom Kaj ostane? je  nastala že leta 1987, sedanja oblika pa se od nje razlikuje po drugačnem refrenu in uvedbi godalnih instrumentov, v precejšnji meri pa tudi po besedilu.

Tema "belega prahu" oziroma kokaina, ki ostane edina vez med nekdanjima ljubimcema, je delno posneta po avtorjevi osebni izkušnji. Skladba je zanimiva tudi zato, ker jo izvaja kar 11 glasbenikov; poleg petih Nietov še godalni kvartet Vijolice, nepogrešljivi Borut Činč na klavirju in kot posebna gostja Severa Gjurin.

NIET - Beli prah

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav